Handelsbetingelser

 
BESTILLING

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer. 

PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Hvis en vare er udsolgt, vil der i udsalgsperioder ikke blive taget kontakt til kunden og en delordre vil blive tilsendt. 

BETALINGING

De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. 

LEVERING

VOIGT tilbyder fragtfri levering ved køb over 1000 kr. til Danmark.
Dog ikke udsalgsvarer. Udsalgsvarer pålægges en fragt på 39 kr., som forsvinder hvis man kombinerer udsalgsvarer, og nye varer i samme ordre.
 Vi bestræber sig på at alle ordrer bestilt inden kl. 12.00 sendes samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 12.00 sendes den efterfølgende dag.

I forbindelse med udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid.
Private forsendelser sendes som forsikret pakkepost med GLS.
VOIGT kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

FORTRYDELSESRET/RETURNERING AF VARER

Vi tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.
Gælder IKKE udsalgsvarer, som skal byttes indenfor de normale 14 dage, fra købs dato.

 

VIGTIGT Varen byttes kun når leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til VOIGT skal være forsvarligt indpakket.
Strømper og leggins må emballagen ikke være brugt. Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.  
Vi anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS' system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til VOIGT. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Du er også velkommen til at aflevere din returpakke i butikken på Østerbro.
 

OBS: vi tager vi ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris. 
 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. VOIGT vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.

Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve.


Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.

 

Vigtigt: Husk at vedlægge original kvittering

Varen sendes til:
VOIGT

Østerbrogade 110

2100 København Ø.
Mærket: Retur

REKLAMETIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos VOIGT. Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af VOIGT eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug. Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af VOIGT.

 

Kundeservice skal kontaktes inden du sender en reklamation retur.

Kontakt kundeservice på telefon: +45 35 38 59 89 eller mail butikvoigt@outlook.dk 

 

VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.

Varen sendes til:

VOIGT

Østerbrogade 110

2100 København Ø.

SIKKERHED

For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre . VOIGT behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven.  Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser. Vi anvender logstatistik til at finde tidligere ordrer, og så vi nemt kan finde dine personlige oplysninger via din e-mailfinde til fremtidige ordrer.